Nieuwbouw2019-05-27T14:39:40+02:00

Nieuwbouw

Swann Pannenleggers hebben door de jaren heen gewerkt aan verschillende nieuwbouw projecten en doen dit nog steeds met veel plezier. Bij een nieuwbouw project plaatsen we het dak van begin tot einde. Dat houdt in dat we de dakplaten plaatsen en het dak isoleren. Het dak isoleren bij een nieuwbouw project gebeurt doorgaans door dakplaten te plaatsen waar het isolatiemateriaal al aan bevestigd is. Zo kan er efficient worden gewerkt en ben je zeker van goede isolatie. Vervolgens brengen we de latten aan om de dakpannen op te kunnen leggen.

Wanneer we beginnen met het plaatsen van de dakpannen, zullen we van onder naar boven de pannen op de aangebrachte latten plaatsen. Op dat moment kunt u al heel snel zien hoe het resultaat uiteindelijk zal worden.

Wanneer we eenmaal klaar zijn met het leggen van de pannen kunnen we alles netjes beginnen af te werken. Als alles klaar is dan ruimen we uiteraard weer netjes op zodat u optimaal kunt genieten van het aanzicht van uw nieuwe dak.

Wanneer u meer informatie wilt of om samen de verschillende mogelijkheden door te spreken, kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.