Isolatie2019-05-29T09:37:24+02:00

Isolatie

Bij een nieuw dak hoort natuurlijk ook goede isolatie. Hierdoor kunt u in de zomer uw huis lekker koel houden en in de winter goed de warmte binnen houden zodat u minder hoeft te stoken. Ook belangrijk is dat het isolatiemateriaal ervoor zorgt dat er minder geluid door het dak naar buiten komt en dat het brandvertragend werkt.

Het isoleren van een hellend dak kan op twee verschillende manieren worden gedaan. Dit kan namelijk aan de buitenkant van het dak over het dakbeschot en aan de binnenzijde onder het dakbeschot worden geplaatst. Het isolatie materiaal dat aan de binnenzijde wordt geplaatst, wordt doorgaans aangebracht bij het aftimmeren van de ruimte onder het dak.

Het isolatiemateriaal dat aan de buitenzijde van het dak wordt aangebracht behoort tot een van de kerntaken van een pannenlegger. Hiervoor gebruiken wij renovatieplaten die ervoor zorgen dat uw woning optimaal geisoleerd zijn.

Voor het isoleren van daken kunnen we verschillende mogelijkheden bieden. Zo werken wij met dakplaten die al vooraf in een fabriek zijn voorzien van isolatie materiaal. Er zijn tal van mogelijkheden wat betreft de soort en kwaliteit van het isolatiemateriaal, voor meer informatie hierover kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Goede isolatie zorgt voor veel voordelen, het zorgt er namelijk voor dat u minder hoeft te stoken en dit zal zich dus direct terug betalen. Buiten financiële voordelen zijn er ook andere voordelen. Omdat u minder stookt, hoeven er minder fossiele brandstoffen gebruikt te worden wat weer zorgt voor minder COuitstoot. Het is dus ook nog eens erg goed voor het milieu. De experts van Swann Pannenleggers adviseren u graag bij het uitkiezen van het meest geschikte isolatiemateriaal.