Diensten2019-05-27T11:25:20+02:00

Diensten

Swann Pannenleggers is niet zomaar een pannenleggersbedrijf. Bij ons kunt u namelijk terecht voor veel meer soorten diensten dan alleen pannen leggen, eigenlijk kunnen we alles voor u realiseren wat te maken heeft met uw dak. Dit betekent dat u bij ons aan het juiste adres voor de volgende diensten:

  • Plaatsen van daken bij nieuwbouw projecten
  • Uitvoeren van een dakrenovatie
  • Isolatie van daken
  • Plaatsen van dakvensters
  • Dakkapellen plaatsen

Bij een nieuwbouwproject kunnen we een geheel nieuw dak plaatsen, van de dakplaten tot aan de laatste pannen. Bij een dakrenovatie kunnen onze pannenleggers ervoor zorgen dat uw huis een vernieuwde uitstraling krijgt, of dit nou gerealiseerd wordt door een heel nieuw dak te leggen of juist door een gedeeltelijk vernieuwd dak. In alle gevallen zullen we ervoor zorgen dat we werken met hoogwaardige materialen met een zo hoog mogelijk rendement.

Dit hoge rendement is ook bij het isoleren van een dak enorm van belang. Onze pannenleggers kunnen daardoor ook zeer goed ondersteunen bij het milieuvriendelijker maken van uw woning door hoogwaardig isolatiemateriaal te plaatsen.

Nieuwbouw

Renovatie

Isolatie

Dakvensters

Dakkapel

Dakvensters en dakkapellen

Tenslotte zijn we specialist in het plaatsen van dakvensters en dakkappellen. Dit is door ons vaak binnen een dag geplaatst zodat u niet weken in de rotzooi hoeft te zitten om meer licht en ruimte te creƫren.

Door hieronder op een van de blokken te klikken, kunt u meer informatie vinden over de specifieke diensten. Wanneer u vooral wilt weten wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vooral contact met ons op. Dan komen we vrijblijvend bij u langs en kunnen we u voorzien van een vrijblijvend advies.