Dakrenovatie

Bij veel oude woningen komt er uiteindelijk het onvermijdelijk moment dat het dak moet worden vervangen of gerenoveerd. Oudere woningen komen vaak niet meer mee met de huidige standaarden van isolatie en energiebesparing, een dakrenovatie zal naast een verbetering in het energiegebruik ook een groot verschil maken in het uiterlijk van uw huis.

Omdat uw dak voor een groot gedeelte de uitstraling van uw huis bepaalt, zal dakrenovatie of vervanging van het dak direct een groots resultaat opleveren. Waar een oud of verzakt dak een woning er al snel vervallen en oud uit doet zien, zal het nieuwe dak na de dakrenovatie de hele woning een verjonging geven.

Volledig verzorgde dakrenovatie

De dakdekkers van Swann Pannenleggers hebben enorm veel kennis wat betreft dakrenovaties. We komen dan ook graag vrijblijvend bij u langs om het bestaande dak te inspecteren en te bespreken welke werkzaamheden er verricht dienen te worden. De vereiste werkzaamheden kunnen namelijk per dak enorm verschillen, een aantal opties zijn:

– Het vervangen van het gehele dak, dus de pannen, het dakbeschot en isolatiemateriaal
– De dakpannen vervangen, dakbeschot en isolatiemateriaal blijven intact
– Vervanging van dakbeschot en isolatiemateriaal, de huidige pannen worden hergebruikt

Mogelijkheden voor uw dakrenovatie

Kortom, er zijn bij het renoveren van uw dak verschillende mogelijkheden en we kunnen de werkzaamheden dan ook volledig aanpassen aan uw wensen en behoeften. Samen zullen we kijken welk type en welke kleur dakpan het beste bij uw huis past en bekijken we welke stappen we het beste kunnen ondernemen tijdens uw dakrenovatie. We zullen vervolgens een vrijblijvende offerte uitbrengen zodat u precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die we voor uw dak kunnen bieden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op, we helpen u graag!