Dakkapel2019-05-27T14:53:24+02:00

Dakkapel

Het plaatsen van een dakkapel is doorgaans binnen een dag door Swann Pannenleggers geplaatst. We kunnen dit realiseren in zowel nieuwbouw- als oudere woningen en in vele verschillende soorten en maten. Hierbij kunt u denken aan dakkapellen met enkele of meerdere vaste of te openen ramen. Een dakkapel is zeer geschikt om veel natuurlijk licht de ruimte binnen laten komen en er ook voor te zorgen dat er meer staruimte ontstaat.

Een dakkapel kunnen wij op locatie in elkaar zetten maar het is ook mogelijk dit vooraf te doen zodat wij met een bijna kant en klare dakkapel bij u thuis aankomen. In het laatste geval zullen wij de nieuwe dakkapel met behulp van een kraan op het dak bevestigen. Wanneer wij de dakkapel hebben geplaatst kunnen we alles zowel binnen als buiten afwerken en zorgen wij er ook voor dat alles netjes wordt achtergelaten zodat u optimaal kunt genieten van het licht en de ruimte.

Ook bij de dakkapel zijn er tal van mogelijkheden in breedte en hoogte, we komen graag bij u langs om het gewenste formaat voor u uit te meten en alles uit te rekenen. Hiervoor kunt u contact opnemen door te bellen of het contact formulier in te vullen.